Pronađite vlak od Velika Gorica do Sisak

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 23,40 kn
Trajanje putovanja 35 min
Veza dnevno 28
Prvi polazak 08:06
Posljednji polazak 01:07
Razdaljina 36 km

Najbolje ponude za vlak od Velika Gorica do Sisak na virail.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Velika Gorica do Sisak?

Prosječna cijena željezničkih karata od Velika Gorica do Sisak je 24,63 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Velika Gorica do Sisak može biti oko 23,40 kn.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Velika Gorica na Sisak?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i HZPP izdržavaju vlaka Velika Gorica - Sisak

Vlakovi od Velika Gorica do Sisak

Koliko dugo će vas odvesti od Velika Gorica do Sisak vlakom i kada su vlakovi otišli?

Prosječno trajanje putovanja je 35 min, ali najbrže veze vas odvesti na Sisak u 27 min. Prvi vlak kreće iz Velika Gorica u 08:06, a posljednji ostavlja na 01:07.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Sisak i gdje će vam stići?

Možete uzeti vlak za Sisak na Velika Gorica, koja stiže u Sisak Caprag, Sisak.

Ako ste fleksibilni sa svojim datume putovanja, uvijek uzeti u obzir da možete kupiti vrlo jeftini karte za vlak ako izbjegavaju putovanja u vikende, a ako se odlučite putovati u niskoj sezoni.

Ako se raspored vlak ne stane u svoj raspored ili proračuna, autobusa i carpooling može pružiti neke vrijeme i cijenu alternative, bez bitno mijenja trajanje putovanja.