Pronađite vlak od Velika Gorica do Varaždin

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 69,80 kn
Trajanje putovanja 3 h 39 min
Veza dnevno 17
Prvi polazak 06:00
Posljednji polazak 22:56
Razdaljina 69 km

Najbolje ponude za vlak od Velika Gorica do Varaždin na virail.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koja je cijena željezničke karte od Velika Gorica do Varaždin?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od Velika Gorica do Varaždin za 69,80 kn. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu Varaždin u prosjeku 71,85 kn.

Koje tvrtke se uzme od Velika Gorica do Varaždin vlakom?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s HZPP, služeći željezničke put između Velika Gorica y i Varaždin.

Vlakovi od Velika Gorica do Varaždin

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Velika Gorica na Varaždin rasporedu?

Prvi vlak na Varaždin ostavlja na 22:56, dok je posljednji na 22:56. U prosjeku, putovanje traje 3 h 39 min, ali s najbrže veze što će biti u Varaždin u 2 h 45 min.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Varaždin i gdje će vam stići?

Vlakovi na Varaždin mogu ostaviti s Velika Gorica i dolazimo na Varaždin.

Ne zaboravite kupiti hranu i piće unaprijed ako ih je potrebno: željezničke stanice ne moraju uvijek trgovine, dok je na brodu OS RH e nisu uvijek dostupni i često vrlo skupo .

Budući da je putovanje između Velika Gorica i Varaždin je relativno kratka, možete uzeti u obzir carpooling ili autobusom kao alternativnih načina prijevoza s najjeftinije cijene i sličnog trajanja.