Autobus Zagreb - Venecija cijene od 24,99 €

Početi od
24,99 €

Od Zagreb do Venecija s autobusom

Putovanje od Zagreb do Venecija od strane autobus je 287,29 km i traje 6 h i 38 min. Postoji 16 veza dnevno, s prvim polaskom na 02:00 i posljednjim na 20:45. Moguće je putovati od Zagreb do Venecija preko autobus za samo 24,99 € ili čak 64,48 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 24,99 €.

Najniža cijena24,99 €
Trajanje putovanja6 h i 38 min
Veza po danu16
Najniža cijena24,99 €
Najviša cijena64,48 €
Prvi odlazak02:00
Zadnji odlazak20:45
Udaljenost287,29 km
PolazakZagreb
DolazakVenecija
PrijevozniciBlaBlaCar Bus, Italo TrenoViše

Vremena polaska Autobusa od Zagreb do Venice

Datum polaska
četvrtak, 22. velj 2024.

U koje vrijeme su autobusi na Venecija?

Da biste dobili od Zagreb do Venecija autobusom će vas odvesti 6 h i 38 min. Prvi polazak je zakazan na 02:00, a posljednji autobus je na 20:45. Najraniji vrijeme možete otići iz Zagreb je na 02:00, a posljednji autobus je na 20:45. Putovanje traje u prosjeku 6 h i 38 min ali isto tako može trajati 5 h i 30 min s najbrže veze.

Usporedite cijene karata od Zagreb do Venice

Jeftine autobus karte od Zagreb do Venecija
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Venecija.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Venecija, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Venecija.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Venice

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 22,96 € do 38,35 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 40% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Zagreb do Venecija

Najjeftinije Zagreb - Venecija autobusne karte mogu se pronaći već za 21,02 € ako imate sreće ili 25,35 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 30,50 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Venecija autobusom

Ako putujete autobusom na Venecija, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

BlaBlaCar Bus je autobusna usluga na velikim udaljenostima dostupna u više zemalja, uključujući Francusku, Njemačku i regiju Beneluksa. Podružnica je BlaBlaCar, platforme za zajedničko korištenje automobila. BlaBlaCar. Tvrtka upravlja autobusima do i sa stanica kao što su Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Zračna luka Gaulle 3, vlak Annecy, zračna luka Stuttgart i autobusni kolodvor Victoria.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Usluge prijevoznika BlaBlaCar Bus, FlixBus, Union Ivkoni od Zagreb do Venecija
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Venecija s busom
Sadržaj BlaBlaCar Bus FlixBus Union Ivkoni
wifi WiFi check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check check
air_con Klimatizacija check check check
food_and_drink Hrana i piće cross check cross

Zagreb do Venecija emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
20.11kg
Autobus
21.55kg
Let
57.46kg
Automobil
45.97kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Zagreb do Venecija?
Karta za autobus od Zagreb do Venecija košta 31,60 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 24,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Venecija?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Venecija je 24,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Venecija ?
Udaljenost od Zagreb do Venecija je 287,29 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Zagreb i Venecija?
Zagreb do Venecija je u prosjeku 6 h i 38 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 5 h i 30 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Venecija?
Put odZagreb do Venecija pokriva 4 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: BlaBlaCar Bus, Italo Treno, FlixBus, Union Ivkoni International, Union Ivkoni
Koliko puta dnevno ide autobus od Zagreb do Venecija?
Zagreb do Venecija u prosjeku ima 16 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Zagreb do Venecija?
Najraniji autobus od Zagreb do Venecija polazi na 02:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Zagreb do Venecija?
Najnoviji autobus od Zagreb do Venecija polazi na 20:45. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Venecija?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 24,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zagreb do Venecija?
Postoje 5 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zagreb da biste otišli na Venecija. Možete ići s Zagreb Kaptol, Zagreb Zapadni Kolodvor, Remetinec, Glavni Kolodvor, Gajnice i možete stići na Venezia Tessera Centro, Venezia Tronchetto, Venice Santa Lucia.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Venecija?
U prosjeku ima 14 veza(e) od Zagreb do Venecija.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Venecija s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Zagreb i Venecija je 5 h i 30 min.
Postoji li izravni autobus od Zagreb do Venecija?
Da, postoji direktni autobus između Zagreb i Venecija.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Venecija sautobus?
Putovanje s autobus od Zagreb do Venecija stvara 21.55kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Venecija

Povezane rute

Ostale popularne rute