Pronađite vlak od Zagreb do Beli Manastir

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 139,50 kn
Trajanje putovanja 13 h 26 min
Veza dnevno 47
Prvi polazak 02:21
Posljednji polazak 00:17
Razdaljina 204 km

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Zagreb do Beli Manastir.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Zagreb do Beli Manastir u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Beli Manastir. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Zagreb u Beli Manastir, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je cijena željezničke karte od Zagreb do Beli Manastir?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Zagreb do Beli Manastir od 139,50 kn. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 150,13 kn.

Vlakovi od Zagreb do Beli Manastir: koji tvrtke mogu li putovati s?

Da biste dobili na Beli Manastir vlakom, možete se osloniti na HZPP, samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Vlakovi od Zagreb do Beli Manastir

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Zagreb na Beli Manastir rasporedu?

Uz najbrže veze što će biti u Beli Manastir u 5 h 8 min, ali u prosjeku je potrebno 13 h 26 min. Prvi vlak na čelu s Beli Manastir je na 02:21, a posljednji ostavlja Zagreb na 00:17.

Koji stanice ne vlakovi na Beli Manastir otići iz?

Vlakovi na Beli Manastir će ostaviti s Zagreb Glavni Kol., Zagreb Zap. kol., Zagreb Klara i da će stići na Beli Manastir.

Ako ste fleksibilni sa svojim datume putovanja, uvijek uzeti u obzir da možete kupiti vrlo jeftini karte za vlak ako izbjegavaju putovanja u vikende, a ako se odlučite putovati u niskoj sezoni.

Budući da je putovanje između Zagreb i Beli Manastir je relativno kratka, možete uzeti u obzir carpooling ili autobusom kao alternativnih načina prijevoza s najjeftinije cijene i sličnog trajanja.