Vlak Zagreb - Landshut cijene od 45,90€

Početi od
45,90€
Otkriti

Od Zagreb do Landshut s vlakom

Putovanje od Zagreb do Landshut od strane vlak je 418,4 km i traje 9 h 15 min. Postoji 9 veza dnevno, s prvim polaskom na 05:15 i posljednjim na 00:35. Moguće je putovati od Zagreb do Landshut preko vlak za samo 45,90€ ili čak 139,65€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 45,90€.

Najbolja cijena 45,90€
Trajanje putovanja 9 h 15 min
Veza po danu 9
Najniža cijena 45,90€
Najviša cijena 139,65€
Prvi odlazak 05:15
Zadnji odlazak 00:35
Udaljenost 418,4 km
Polazak Zagreb
Dolazak Landshut
Prijevoznici DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express,

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Landshut

  Sep 21
  Više
  23°
  Sep 22
  Više
  27°
  Sep 23
  Više
  25°
  Sep 24
  Više
  18°
  Sep 25
  Više
  15°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  22°
  Sep 28
  Više
  24°
  Sep 29
  Više
  23°
  Sep 30
  Više
  23°
  Oct 01
  Više
  25°
  Oct 02
  Više
  21°
  Oct 03
  Više
  19°
  Oct 04
  Više
  20°
  Oct 05
  Više
  23°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
23°

Usporedite najbolje cijene vlak od Zagreb do Landshut.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Zagreb na Landshut?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Zagreb do Landshut i samo 40,90€, dok je prosječna cijena 118,75€.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Zagreb na Landshut?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s Deutsche Bahn, Bahn, služeći željezničke put između Zagreb y i Landshut.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Zagreb do Landshut
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Landshut.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Landshut, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Landshut.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do Landshut

Najjeftinije Zagreb - Landshut karte za vlak možete pronaći već za 59€ ako imate sreće ili 87€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 122€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Landshut vlakom

Ako putujete do Landshut vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Landshut

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, Railjet i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji Zagreb - Landshut.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express i Agilis od Zagreb do Landshut
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Landshut s vlakom
Sadržaj DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express Agilis Pendolino S220 EuroNight DB - Regionalbahn Bayerische Regiobahn Railjet EuroCity
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Zagreb do Landshut emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
3.9kg
Autobus
25.5kg
Let
1,019.5kg
Automobil
98.3kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Landshut ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Landshut su 3.9kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Landshut? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Landshut uštedjet ćete 1,015.7kg emisije CO2 u odnosu na let, 21.6kg u odnosu na autobus i 94.5kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Landshut?
Karta za vlak od Zagreb do Landshut košta 120,08€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 45,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Landshut?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Landshut je 45,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Landshut ?
Udaljenost od Zagreb do Landshut je 418,4 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Landshut?
Zagreb do Landshut je u prosjeku 11 h 19 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 9 h 15 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Landshut?
Put odZagreb do Landshut pokriva 11 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express, Agilis, ÖBB - Railjet Xpress, Pendolino S220, Alex - Die Landerbahn, EuroNight, DB - Regionalbahn, Bayerische Regiobahn, Railjet, EuroCity
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Landshut?
Zagreb do Landshut u prosjeku ima 9 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Landshut?
Najraniji vlak od Zagreb do Landshut polazi na 05:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Landshut?
Najnoviji vlak od Zagreb do Landshut polazi na 00:35. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Landshut?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 45,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zagreb do Landshut?
Postoje 2 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zagreb da biste otišli na Landshut. Možete ići s Glavni Kolodvor, Zagreb Zapadni Kolodvor i možete stići na Landshut(bay)hbf.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Landshut s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Landshut je 9 h 15 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Landshut?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Landshut.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Landshut svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Landshut stvara 3.9kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Landshut

Povezane rute

Ostale popularne rute