Vlak Zagreb - Passau cijene od 45,90€

Početi od
45,90€
Otkriti

Od Zagreb do Passau s vlakom

Putovanje od Zagreb do Passau od strane vlak je 361,4 km i traje 9 h 45 min. Postoji 9 veza dnevno, s prvim polaskom na 05:21 i posljednjim na 00:35. Moguće je putovati od Zagreb do Passau preko vlak za samo 45,90€ ili čak 118,90€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 45,90€.

Najbolja cijena 45,90€
Trajanje putovanja 9 h 45 min
Veza po danu 9
Najniža cijena 45,90€
Najviša cijena 118,90€
Prvi odlazak 05:21
Zadnji odlazak 00:35
Udaljenost 361,4 km
Polazak Zagreb
Dolazak Passau
Prijevoznici Railjet, EuroNight,

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Passau

  Sep 21
  Više
  23°
  Sep 22
  Više
  27°
  Sep 23
  Više
  25°
  Sep 24
  Više
  18°
  Sep 25
  Više
  15°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  22°
  Sep 28
  Više
  24°
  Sep 29
  Više
  23°
  Sep 30
  Više
  23°
  Oct 01
  88,90€
  25°
  Oct 02
  Više
  21°
  Oct 03
  108,90€
  19°
  Oct 04
  Više
  20°
  Oct 05
  Više
  23°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
23°

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Zagreb do Passau.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Zagreb na Passau nudi Deutsche Bahn, Bahn.

Koja je cijena željezničke karte od Zagreb do Passau?

Prosječna cijena željezničkih karata od Zagreb do Passau je 108,38€. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Zagreb do Passau može biti oko 62,90€.

Vlakovi od Zagreb do Passau: koji tvrtke mogu li putovati s?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i Deutsche Bahn, Bahn izdržavaju vlaka Zagreb - Passau

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Zagreb do Passau
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Passau.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Passau, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Passau.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Passau

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 1€ do 141€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 99% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do Passau

Najjeftinije Zagreb - Passau karte za vlak možete pronaći već za 102€ ako imate sreće ili 112€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 125€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Passau vlakom

Ako putujete do Passau vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Passau

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, Nightjet i Railjetna relaciji Zagreb - Passau.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Railjet, EuroNight i EuroCity od Zagreb do Passau
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Passau s vlakom
Sadržaj Railjet EuroNight EuroCity DB - InterCity Express (ICE) Nightjet DB - Regional Express Bayerische Regiobahn DB - Intercity DB - Regionalbahn Pendolino S220
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Zagreb do Passau emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
4.4kg
Autobus
28.8kg
Let
1,151.1kg
Automobil
111.0kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Passau ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Passau su 4.4kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Passau? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Passau uštedjet ćete 1,146.8kg emisije CO2 u odnosu na let, 24.4kg u odnosu na autobus i 106.7kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Passau?
Karta za vlak od Zagreb do Passau košta 94,78€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 45,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Passau?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Passau je 45,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Passau ?
Udaljenost od Zagreb do Passau je 361,4 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Passau?
Zagreb do Passau je u prosjeku 12 h 47 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 9 h 45 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Passau?
Put odZagreb do Passau pokriva 12 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Railjet, EuroNight, ÖBB - Railjet Xpress, EuroCity, Alex - Die Landerbahn, DB - InterCity Express (ICE), Nightjet, DB - Regional Express, Bayerische Regiobahn, DB - Intercity, DB - Regionalbahn, Pendolino S220
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Passau?
Zagreb do Passau u prosjeku ima 9 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Passau?
Najraniji vlak od Zagreb do Passau polazi na 05:21. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Passau?
Najnoviji vlak od Zagreb do Passau polazi na 00:35. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Passau?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 45,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zagreb do Passau?
Postoje 2 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zagreb da biste otišli na Passau. Možete ići s Zagreb Zapadni Kolodvor, Glavni Kolodvor i možete stići na Passau, Zob.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Passau s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Passau je 9 h 45 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Passau?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Passau.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Passau svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Passau stvara 4.4kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Passau

Povezane rute

Ostale popularne rute