Vlak Zagreb - Hannover cijene od 49,90€

Početi od
49,90€
Otkriti

Od Zagreb do Hannover s vlakom

Putovanje od Zagreb do Hannover od strane vlak je 858,4 km i traje 14 h 40 min. Postoji 41 veza dnevno, s prvim polaskom na 05:15 i posljednjim na 00:35. Moguće je putovati od Zagreb do Hannover preko vlak za samo 49,90€ ili čak 265,90€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 49,90€.

Najbolja cijena 49,90€
Trajanje putovanja 14 h 40 min
Veza po danu 41
Najniža cijena 49,90€
Najviša cijena 265,90€
Prvi odlazak 05:15
Zadnji odlazak 00:35
Udaljenost 858,4 km
Polazak Zagreb
Dolazak Hannover
Prijevoznici Metronom, Nightjet,

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Hannover

  Sep 21
  76,98€
  23°
  Sep 22
  74,98€
  27°
  Sep 23
  Više
  25°
  Sep 24
  72,98€
  18°
  Sep 25
  Više
  15°
  Sep 26
  49,90€
  20°
  Sep 27
  Više
  22°
  Sep 28
  Više
  24°
  Sep 29
  Više
  23°
  Sep 30
  Više
  23°
  Oct 01
  Više
  25°
  Oct 02
  Više
  21°
  Oct 03
  Više
  19°
  Oct 04
  Više
  20°
  Oct 05
  Više
  23°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
23°

Jeftini karte za vlak od Zagreb do Hannover na virail.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koliko su karte za vlak iz Zagreb na Hannover?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Zagreb do Hannover i samo 37,90€, dok je prosječna cijena 87,27€.

Koje tvrtke putovati od Zagreb do Hannover vlakom?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći Sbb, Deutsche Bahn, Bahn, pružajući željezničke veze između Zagreb i Hannover.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Hannover

 
Sep 21
četvrtak
23°
76,98€
69,99€
357€
Sep 22
petak
27°
74,98€
79,99€
360€
Sep 23
subota
25°
Više
Više
Više
Sep 24
nedjelja
18°
72,98€
79,98€
514€
Sep 25
ponedjeljak
15°
Više
Više
Više
Sep 26
utorak
20°
49,90€
58,98€
467€
Sep 27
srijeda
22°
Više
Više
Više
Jeftine karte od Zagreb do Hannover
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Hannover.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Hannover, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Hannover.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Hannover

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 40€ do 135€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 70% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do Hannover

Najjeftinije Zagreb - Hannover karte za vlak možete pronaći već za 69€ ako imate sreće ili 91€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 120€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Hannover vlakom

Ako putujete do Hannover vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Hannover

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, FlixTrain i Nightjetna relaciji Zagreb - Hannover.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Metronom, Nightjet i EuroCity od Zagreb do Hannover
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Hannover s vlakom
Sadržaj Metronom Nightjet EuroCity DB - Regionalbahn Railjet FlixTrain EuroNight Bayerische Regiobahn DB - InterCity Express (ICE) FlixBus Erixx DB - Intercity
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon
Prtljaga

Zagreb do Hannover emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
5.9kg
Autobus
39.1kg
Let
1,563.0kg
Automobil
150.7kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Hannover ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Hannover su 5.9kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Hannover? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Hannover uštedjet ćete 1,557.1kg emisije CO2 u odnosu na let, 33.2kg u odnosu na autobus i 144.8kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Hannover?
Karta za vlak od Zagreb do Hannover košta 128,81€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 49,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Hannover?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Hannover je 49,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Hannover ?
Udaljenost od Zagreb do Hannover je 858,4 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Hannover?
Zagreb do Hannover je u prosjeku 17 h 21 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 14 h 40 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Hannover?
Put odZagreb do Hannover pokriva 13 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Metronom, Nightjet, EuroCity, DB - Regionalbahn, Railjet, FlixTrain, EuroNight, Bayerische Regiobahn, DB - InterCity Express (ICE), FlixBus, Erixx, DB - Intercity, ÖBB - Railjet Xpress
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Hannover?
Zagreb do Hannover u prosjeku ima 41 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Hannover?
Najraniji vlak od Zagreb do Hannover polazi na 05:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Hannover?
Najnoviji vlak od Zagreb do Hannover polazi na 00:35. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Hannover?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 49,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zagreb do Hannover?
Postoje 2 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zagreb da biste otišli na Hannover. Možete ići s Glavni Kolodvor, Zagreb Zapadni Kolodvor i možete stići na Hannover Messe/laatzen, Hannover, Zob/hbf, Birkenstraße, Laatzen, Hannover Flughafen.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Hannover s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Hannover je 14 h 40 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Hannover?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Hannover.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Hannover svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Hannover stvara 5.9kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Hannover

Povezane rute

Ostale popularne rute